Silityslaitteet

Axanan Zedì-silityskeskus

 

Italialaista teollisen muotoilun huippuosaamista silitykseen!

 

Zedì- silityskeskus tekee ikävästä askareesta tai työvaiheesta helppoa ja mukavaa! Silityspöydästä löytyy sekä imu, että puhallus, puhumattakaan jatkuvasta 4,5 barin höyrytehosta!

 

Zedì-silitysjärjestelmä on teknisesti pitkälle kehitetty, ammattimainen silityslaitteisto, joka tarjoaa uskomattoman silitysjäljen säästäen samalla energiaa ja aikaa.

Silityskeskus on suunniteltu huippulaatuisen silityksen lisäksi helpoksi ja miellyttäväksi käyttää sekä liikuttaa. Laudan jalkojen ainutlaatuinen Z-muoto ja patentoitu mekaniikka sallivat laajat korkeuden säätömahdollisuudet, voit silittää vaikka istuen! Laudan alla olevat pyörät helpottavat siirtämistä avattuna. Kun työt on tehty, kasaat laudan kahdella liikkeellä säilytystä varten, eikä säilytystilaakaan tarvitse miettiä, koko järjestelmä vesisäiliöineen ja rautoineen vie vain 13cm paksun tilan!

Integroituun höyrynkehittimeen mahtuu 1,5 litraa vettä, josta höyry muodostuu hämmästyttävällä 4,5 barin voimalla! Höyrynkehittimen voi irrottaa ja sitä voi käyttää erillään. Säiliöön voi lisätä vettä vaikka kesken silityksen. Laudan mukana saat höyryharjan, jolla voi höyryttää esim. henkareissa olevia vaatteita tai paikoillaan olevia verhoja. Pakettiin kuuluu myös hämmästyttävän kätevä painepistooli, jolla poistat tarhat vaatteista, kaakeleista, pesutiloista yms. ilman pesuaineita, vain höyryn ja kovan paineen avulla! Mukana tulee myös irrallinen hihalauta vaatteiden silitystä helpottamaan.

Laudan puhallustoiminto estää ryppyjen muodostumisen ja imutoiminto imee ylimääräisen höyryn, jolloin

silitettävä materiaali kuivuu nopeasti. Ompelutöitä silittäessä imutoiminto pitää kätevästi pienetkin kangaspalaset paikoillaan. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet vastaavat huolellisemmankin käyttäjän vaatimuksiin.

Ammattimaisesta silityksestä pääsevät nauttimaan niin vasen- kuin oikeakätisetkin: laudan päässä on johtoteline, joka mahdollistaa molemminpuolisen työskentelyn.

Lautaa on saatavilla kahdessa koossa: 100cm ja 120cm pitkällä laudalla.