Saumurikurssi 23.3.2024 klo 10-14

49,00 

Katkeileeko langat, irvistääkö sauma? Onko saumurin langoitus pelottava mörkö ja neulatkin ajalta kivi ja kirves? Ja mihin sitä öljyä pitikään laittaa?

Jyväskylän ompelukoneen saumurikurssilla opit mm. koneesi kotihuollon ja puhdistuksen, neulojen vaihdon, langoituksen sekä tikin säädön eri materiaaleille. Parhaan hyödyn kurssista saat, kun otat mukaan oman (toimivan) saumurisi, mutta myös myymälän koneet ovat käytettävissä.

Kurssi sisältää

  • opetuksen pienryhmässä, 4-8 hlöä
  • kurssin aikana käytetyt voiteluaineet, kangastilkut ja vaihtoneulat
  • kahvi- ja teetarjoilun
  • Kurssilaisille kurssipäivän ajan kaikki normaalihintaiset tarvikkeet -15 %!

Kurssille voi ilmoittautua joko sähköpostitse asiakaspalvelu@ompelukoneet.fi tai puhelimitse p. 040 5155 136 (arkisin klo 10-17). Kurssin vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä, jonka täytyttyä kurssi toteutuu.

Huomaathan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi perua enää vahvistuksen jälkeen. Kurssipaikan voi kuitenkin myydä tai luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssin maksuvaihtoehdot ovat lasku tai MobilePay. Mainitse ilmoittautuessasi haluamasi maksutapa, nimesi, puhelinnumerosi ja valitessasi laskun myös postiosoitteesi (laskutusjärjestelmän vaatima tieto). Kun kurssille on tullut riittävästi ilmoittautumisia, lähetämme kurssipaikan vahvistuksen sekä laskun tai ohjeet MobilePay-maksamiseen.

Tilaaminen

Voit kysyä lisätietoa tuotteesta tai voit tehdä tilauksen vaivattomasti alla olevalla lomakkeella.

Lähetämme sinulle laskun sähköpostilla.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.