Yritys

Tervetuloa tuttuun myymälään Jyväskylän torin laidalle!

Intohimo käsityöhön ja korkealaatuisten ompelukoneiden tarjoaminen yhdistyvät ammattitaitoiseen palveluun.

Vuonna 1972 perustetun Martti Savolainen Ky:n toiminta jatkuu uuden omistajan voimin. Olen sitoutunut jatkamaan Martin perinnettä tarjoten laadukkaita ompelukoneita, saumureita ja peitetikkikoneita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja huoltopalveluja.

Taustani vestonomina, kädentaitojen ohjaajana ja tekstiilialan artesaanina ovat antaneet minulle syvällisen ymmärryksen käsityömaailmasta. Olen päättänyt viedä liiketoimintaa eteenpäin säilyttäen samalla perinteisen ompelukoneliikkeen henkeä. Olen ylpeä siitä, että voin tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita ompelukoneita eri hintaluokissa, mukaan lukien nykyaikaiset elektroniset ompelukoneet, jotka tekevät ompelusta helppoa ja vaivatonta aloittelijoillekin.

Ymmärrän hyvin, että ompelu on enemmän kuin vain harrastus, se on luovuuden ilmaisua ja tapa tuoda iloa arkeen. Siksi haluan tarjota asiakkailleni enemmän kuin pelkän tuotevalikoiman. Suunnittelen tulevaisuudessa erilaisia ompeluun liittyviä työpajoja, jotta voin luoda yhteisön, jossa käsityön ilo ja taito voivat kukoistaa.

Toivotan kaikki ompelun ystävät tervetulleeksi tutustumaan valikoimaamme ja inspiroitumaan uusista ideoista. Olen täällä auttaaksesi sinua löytämään täydellisen ompelukoneen tarpeisiisi. Tervetuloa!

Pauliina Kulo

Laskutustiedot

Jyväskylän ompelukone
Väinönkatu 15 B
40100 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus 3368330-3
Verkkolaskuosoite 003733683303
Välittäjä 003708599126 (OpenText)

asiakaspalvelu@ompelukoneet.fi